На базі навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» пройшли навчальні комерційні курси «Основи грумінгу»

28 квітня 2021 року
     З 19 по 21 квітня 2021 року на базі навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс», що є базою факультету ветеринарної медицини з клінічної підготовки ветеринарних фахівців, пройшли навчальні комерційні курси з основ грумінгу. Проводила курси викладач Анна Пугіна – лікар ветеринарної медицини, грумер, засновник мережі грумінг-салонів Zoostyle, призер і переможець міжнародних конкурсів грумінгу та майстер грумінгу Пашнюк Марина.

     В програму курсу входили наступні питання:
1. День
Теорія: Історія професії, основи трибології, типи волосяного покриву собак. Практичне заняття: грумінг короткошерстих порід собак.

 

2. День
Теорія: Інструментарій, обладнання для грумінгу, правила безпеки при роботі з інструментом, основи зоопсихології, привчання. Практичне заняття: грумінг собак з подвійним типом шерсті.

 

3. День
Теорія: Підбір косметики. Робота з собаками? у яких виявлено дерматологічні проблеми. SPA-процедури. Коректний грумінг з точки зору фізіології. Практичне заняття: Грумінг собак з кучерявою шерстю. Техніка укладання шерсті. Гігієнічна стрижка.

Всі слухачі залишились задоволеними курсами та отримали задоволення від отриманих знань та практичних навиків.

По завершенню курсів стейкхолдери отримали іменні сертифікати.


     Бажаємо учасникам курсів подальших успіхів та кар’єрного зростання у їх професійному житті!!!
     Бажаючим розвивати свої професійні знання та навики відповідно до напрямків, радимо слідкувати за інформацією по проведенню навчальних курсів на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».

 В'ячеслав Соломон,
завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook