Як спряти підприємницькій активності студентів: семінар онлайн для освітян

26 квітня 2021 року

     Асоціація європейських університетів наук про життя запрошує Вас зареєструватися до участі в семінарі ICA-Edu, який відбуватиметься онлайн у трьох сесіях вранці з 26 по 28 травня 2021 року.
Назва семінару - "Діяльність, що сприятиме випуску підприємницького джина з пляшки!" - Заохочення студентів до сталої підприємницької освіти у вашій навчальній програмі.


    Метою цього семінару є обмін думками, ідеями, досвідом та практиками щодо того, як стимулювати підприємницькі компетенції наших студентів як за допомогою навчальної, так і позанавчальної діяльності в галузі сільського господарства та наук про життя. На кожному з трьох засідань відбудуться основні презентації та сесії круглих столів для малих груп у проривних кімнатах ZOOM


     Ми обговоримо проблему впровадження розвитку підприємницьких компетенцій студентів у навчальну програму спеціальних програм, таких як лісове господарство, рослинництво та біотехнології. Ми дослідимо моделі для студентських інноваційних центрів, які дають можливість студентам перетворити бізнес-ідею в комерційну реальність, що часто є позанавчальлною діяльністю. На заключній сесії ми обговоримо інноваційні підходи до оцінки набутих підприємницьких компетенцій.


Повну програму трьох сесій можна побачити у прикріпленому флаєрі з деталями реєстрації. Реєстрація безкоштовна !
Крайній термін реєстрації до понеділка 17 травня

https://www.ica-europe.info/

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook