ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України відкриває двері перед вступниками 2021 року

20 квітня 2021 року

 

 
 
17 квітня 2021 року колектив Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму (далі – Інститут) радо зустрічав майбутніх абітурієнтів – випускників загальноосвітніх закладів освіти (шкіл, ліцеїв, гімназій), технікумів та коледжів України за допомогою платформи Cisco Webex.
 
    Про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його історію, здобутки, структуру, можливості і перспективи навчання, міжнародні стажування і практики, подвійні дипломи з провідними світовими вишами вступникам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко.
 
 
 
Про перспективи навчання і здобуття вищої освіти за такими спеціальностями, як: 281 «Публічне управління та адміністрування» (ОС - «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії» (PhD); 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОС «Бакалавр»), 242 «Туризм» (ОС «Бакалавр»); 073 «Менеджмент» ОП «Управління інноваційною діяльністю» (ОС «Магістр»); 073 «Менеджмент» ОП «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом» (ОС «Магістр»); 073 «Менеджмент» ОП «Дорадництво»(ОС «Магістр») висвітлила у своїй промові директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова. Вступники та їх батьки мали змогу отримати відповіді на всі запитання щодо організації освітнього процесу, дозвілля, студентського побуту тощо.   
Изображение выглядит как текстАвтоматически созданное описание
 
       Заступник директора з навчальної і виховної роботи Інституту Тереза Микицей досить грунтовно і лаконічно розповіла про Правила прийому вступників у 2021 р.
 
Изображение выглядит как текст, снимок экрана, электроника, компьютерАвтоматически созданное описание
До Дня відкритих дверей долучився також студентський актив – студенти інституту, які вже навчаються та впевнено поділилися особистими враженнями від навчання та життя в НУБіП України.
 
 
 
Варто відмітити, що це вже друга онлайн зустріч з абітурієнтами у квітні 2021 року.
7 квітня відбулася зустріч з майбутніми вступниками – випускниками шкіл, технікумів та коледжів Київської області за допомогою платформи Zoom.
До виступів були запрошені директор Інституту Олена Ковальова, заступник директора Тереза Микицей, завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк, в.о. завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Сергій Приліпко, які презентували відповідні спеціальності, навчальні та виробничі лабораторії.
 
 
 
Наші студенти – найкращий результат нашої діяльності, важливі гаранти функціонування Інституту, які з радістю і гордістю долучаються до профорієнтаційної роботи та збільшення кількості студентства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Детальну інформацію можна знайти на нашому сайті:
поштою: [email protected]
 
 
Будемо раді бачити Вас у дружній університетській родині НУБіП України!
 
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
 менеджменту інноваційної діяльності
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook