Розширене засідання ректорату

27 квітня 2021, 8:30

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати моніторингу освітніх програм та навчальних планів на 2021-2022 навчальний рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  2. Про результати проведення атестації педагогічних працівників НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович.
  3. Про хід проведення II туру Всеукраїнських олімпіад для вступників до університету. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  4. Про хід проведення весняно-польових робіт та стан фінансово-господарської дисципліни в НДГ НУБіП України. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ, Боярської ЛДС та навчально-виробничої практики Артемчук Ірина Петрівна.
  5. Про проведення 29 квітня 2021 року дня відкритих дверей для вступників у магістратуру. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович.
  6. Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради університету 28 квітня 2021 р. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  7. Різне. 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook