Факультет ветеринарної медицини щодня готовий відкрити двері майбутнім абітурієнтам

15 квітня 2021, 12:08

Умови жорсткого карантину в м. Києві значною мірою вплинули на життєдіяльність університету та факультету ветеринарної медицини. Однак і в таких умовах окремі підрозділи продовжують працювати із дотриманням вимог щодо попередження поширення вірусної інфекції. Таким підрозділом є клініка ветеринарної медицини ННВ клінічного центру «Ветмедсервіс», яка є кращою навчально-науково-виробничою клінікою ветеринарної медицини серед агарних вищих навчальних закладів. Клінічний центр відіграє ключову роль у забезпеченні практичної складової навчання майбутніх лікарів ветеринарної медицини, чому сприяє належне його забезпечення тваринами різних видів, а також сучасним діагностичним обладнанням, наявність спеціалізованих кабінетів, банку крові тварин. І саме до клінічного центру «Ветмедсервіс» завітала на оглядини майбутня абітурієнтка факультету ветеринарної медицини киянка Коломієць Інеса. Із діяльністю клінічного центру та факультету ветеринарної медицини Інесу ознайомили завідувач клінічного центру Соломон В’ячеслав та завідувач кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Іщенко Вадим.

      

.  

На жаль, карантинні обмеження не дали можливості провести повноцінне ознайомлення із факультетом та показати навчальні лабораторії кафедр та їх оснащення, однак майбутній абітурієнтці, яка хоче пов’язати своє майбутнє із ветеринарною медициною, було надано вичерпну інформацію про перспективи майбутнього навчання на факультеті та широкого вибору напрямів діяльності в галузі ветеринарної медицини. В свою чергу, працівник приймальної комісії університету, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Палиця Юлія дала роз’яснення щодо правил вступу на навчання, враховуючи наявність у Інеси вищої освіти у двох інших галузях.

Наостанок хочеться зазначити, що двері факультету завжди відкриті, однак у нинішній ситуації рекомендуємо ознайомитися із інформацією на сайті факультету https://nubip.edu.ua/node/1165/18 та нашою сторінкою у соціальних мережах https://www.facebook.com/groups/fac.vet.med/, а після зняття відповідних обмежень з радістю чекаємо майбутніх абітурієнтів у стінах факультету, що може стати Вашою Alma mater.

Завідувач кафедри фармакології, паразитології
і тропічної ветеринарії Вадим Іщенко 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook