Участь у Всеукраїнській конференції – результат наукової роботи студенті

25 березня 2021 року

25 березня 2021 року студенти коледжу взяли  активну участь  у VІ  Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в активізації діяльності економічних суб’єктів», організованій викладачами кафедри обліку та оподаткування НУБіП України.

Конференція проводилася в онлайн-режимі на  платформі Cisco Webex. На ній виступили з цікавими науковими доповідями студенти ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Бєріні Анастасія (керівник Лісовська Н.В.) та Обрусний Владислав (керівник Талько Т.В.). Основні питання конференції були присвячені сучасним проблемам обліку, оподаткування, контролю та аналізу, а також визначенню пріоритетних аспектів подальшого розвитку науки.

У своїй досить цікавій доповіді на актуальну тему: «Сутність та напрями управління дебіторською та кредиторською заборгованістю» студент Обрусний Владислав розглянув проблеми  підприємств  щодо управління фінансовими ресурсами, які пов’язані з оптимальним співвідношенням та обсягами дебіторської і кредиторської заборгованостей, термінами їх виплати, впливом цих заборгованостей на фінансове забезпечення підприємств та їхні фінансові результати.

Не менш змістовною була доповідь Бєріні Анастасії на тему: «Особливості обліку виробничих запасів: сучасні проблеми та напрями вдосконалення», у якій студентка висвітлила актуальні питання організації обліку виробничих запасів, що є на сьогодні найбільш важливою і значною частиною активів підприємства.

Завідувачка кафедри обліку та оподаткування Калюга Євгенія Василівна, підводячи підсумки студентської конференції, щиро подякувала всім учасникам за цікаві виступи-презентації, наголосила на тому, що учасники заходу будуть відзначені грамотами, та висловила впевненість, що студентська наука в майбутньому має хороші перспективи.

Наталія Лісовська, Тетяна Талько,

викладачі циклової комісії

фінансово-економічних та облікових дисциплін


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook