Чергова нарада НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

7 квітня 2021 року
6 квітня 2021 р. відбулася робоча нарада НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, де було розглянуто важливі поточні питання діяльності кафедри.
 
 
Першочергову увагу завідувачем кафедри було приділено моніторингу стану здоров’я викладачів та студентів у зв’язку з запровадженням суворих карантинних обмежень у місті Києві з 05 квітня 2021 року. Тетяна Балановська наголосила на важливості дотримання санітарно-гігієнічних вимог працівниками кафедри; проведення навчальних занять в дистанційному режимі з неухильним дотриманням розкладу занять на другий семестр 2020/2021 н. р.; проведення проміжної атестації студентів; забезпечення щоденного контролю наставниками академічних груп стану здоров’я студентів та відвідування ними занять.
У ході наради обговорено питання активізації діяльності колективу кафедри щодо проведення Дня відкритих дверей в НУБіП України, міждисциплінарного науково-практичного онлайн заходу «Інтелектуальний батл - 2021» тощо.
Крім того, було розглянуто питання щодо надходження коштів до спецфонду, оновлення освітніх програм, акцентовано увагу на  процесі підготовки бакалаврських робіт студентів спеціальності «Менеджмент» денної форми навчання до захисту. Також було обговорено ряд інших важливих питань.
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook