Традиційний старостат на економічному факультеті

7 квітня 2021 року

 7 квітня 2021 року, традиційно в середу, проведено черговий старостат на економічному факультеті. Розпочав збори декан економічного факультету професор Анатолій Діброва, який у відкритому діалозі зі старостами академічних груп розповів про ситуацією з пандемією, довів до студентів накази ректора щодо проведення освітньої діяльності в період пандемії, а також поцікавився станом захворюваності в групах, особливо на Covid19. 

 

 

 

 

 

    Староста кожної групи доповів про ситуацію з захворюваністю, про стан відвідування навчальних занять. Особливий акцент було зроблено на своєчасність початку занять із врахуванням великої перерви. 

    Заступники декана, доценти Віталій Нагорний та Леся Воляк закцентували увагу на проміжній атестації студентів, а також на графіку  складання сесії для студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну, вказали попередні дати початку екзаменаційної сесії, проходження переддипломної практики, дати подачі кваліфікаційних бакалаврських робіт на плагіат, здачу кваліфікаційного комплексного іспиту та графік проведення публічних захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт, тощо.

 

 

 

 

 

    Також увага буде приділена графіку навчального процесу для студентів 1-3 курсів та магістрів. Зосереджено увагу на необхідності виконання індивідуального графіку оплати за навчання тими студентам, які оформили часткову оплату, подання баз проходження практик для студентів 3 курсу, 1 скороченого терміну та студентів магістратури згідно яких будуть формуватись відповідні накази та проходження анкетування для формування пропозицій з метою покращення організації навчального процесу та змісту освітніх програм. 

   Виступив також голова студентської організації Олександр Чернецький який наголосив на проведенні проміжного рейтингу студентів (додаткових балів) за березень 2021 року, а також висловив прохання до старост сформувати загальні довідки з балами студентів та подати їх до відповідальної особи СО факультету.

 

Заступники декана економічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook