Доцентом Кос’янчук Н.І. проведено організаційно-виховну роботу зі студентами 3 курс 2 групи

7 квітня 2021, 14:25

5 квітня 2021 року куратором групи, доцентом кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька Кос’янчук Н.І., проведено організаційно-виховну роботу зі студентами 3 курс 2 групи (курсанти), спеціальності «Ветеринарна медицина», спеціалізації «Ветеринарне забезпечення збройних сил України».

Обговорювались питання щодо особистої гігієни студентів під час пандемії, а саме: обов’язкове носіння маски, регулярне миття рук, застосування антисептиків, уникання масового скупчення людей, дотримання дистанції 1,5 м.
Проведено моніторинг щодо захворюваності студентів в групі. З початку року перехворіли на Covid-19 5 студентів, на даний час захворів один студент, а інші студенти (5 чоловік) хворіють на ГРЗ.

Наставник групи особливу увагу звернула на оn-line навчання. Були розглянуті питання з виконання і перевірки лабораторних та самостійних робіт на ельорні, відповідно до розкладу занять. Наголошувала, що присутність студентів на парі фіксується в електронному журналі.

Також розглядали питання щодо здорового способу життя під час пандемії. Здоров’я – це безцінне багатство людини, від якого залежить вся її життєдіяльність. Здоровий спосіб життя – це правильне харчування, спорт і позитивне мислення.

Бережіть себе і рідних!

 

Куратор групи Кос’янчук Н.І.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook