Яніна Степчук – переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»

31 березня 2021, 13:02

     Вже звичною справою стали перемоги студентів НУБіП України у фахових олімпіадах і наукових конкурсах. Щороку майбутні землевпорядники долучаються до поповнення університетської скарбнички дипломами найвищих ступенів.

     Останній тиждень став хвилюючим для усіх учасників заключного етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Його мета – підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності.
     Тож, цей захід проходив 24-25 березня 2021 року на базі землевпорядного факультету Львівського національного аграрного університету. В умовах пандемії звісно що дистанційно. Галузева конкурсна комісія розглянула 48 наукових робіт з 26 закладів вищої освіти України і заслухала 28 доповідей.

     Диплом 1 ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» отримала Яніна Степчук магістр першого року факультету землевпорядкування. Її дослідження на тему «Геоінформаціно-картографічне моделювання ефективності використання земель лісогосподарського призначення в обєднаних територіальних громадах України» викликало значний інтерес і жваву дискусію серед членів жюрі та учасників конкурсу.

     Варто зазначити, що успіху передувала кропітка робота переможниці. Адже Яніна ще з першого курсу бере участь у наукових дослідженнях кафедри геодезії та картографії під керівництвом доцента Івана Опенька. До речі її керівник також є переможцем конкурсу наукових робіт серед молодих вчених і отримує стипендію Кабінету Міністрів України.

Бажаємо всім учасникам нових здобутків і перемог!

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook