МОЖЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО Й ІННОВАЦІЙНОГО ЗРОСТАННЯ ДОСЛІДИЛИ СТУДЕНТИ НАУКОВОГО ГУРТКА «МАКРОЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ В УКРАЇНІ»

30 березня 2021, 13:36
Науковий гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні»

   Студенти наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» долучились до вебінару, проведеного Департамент міжнародної торгівлі Великої Британії 24 березня 2021 року. Ключовими спікерами стали Ніколас Гаррокс – заступник Посла Великої Британії в Україні та Майк Кінг – голова відділу інвестицій у Східній Європі та Центральній Азії, Департамент міжнародної торгівлі Великої Британії. За результатами заходу студенти отримали розуміння можливостей та переваг для розвитку бізнесу у Великій Британії, онайомились із потенційними партнерами для отримання індивідуальних консультацій й інструментами підтримки від Департаменту міжнародної торгівлі.
   Зокрема, Велика Британія – один із світових лідерів у сфері технологій та інновацій, що має найвищу кількість юнікорнів в Європі. Сприятливе середовище для розвитку забезпечують розвинутий технологічний ринок (£184 млрд), доступ до фінансування (£10+ млрд венчурних інвестицій у 2019 – найвищий показник в Європі), ІТ екосистема (30+ цифрових кластерів, 150+ інкубаторів, 180+ акселераторів) та регуляторний режим.

Олена Коваль, доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook