Проведено профорієнтаційну роботу

22 березня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

             17 березня 2021 року доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД НУБіП України: Кроп П.Б., Артиш В.І. та Міщенко І.А. провели профорієнтаційну роботу в форматі онлайн з учнями Івано-Франківського ліцею №30.

 

     Кроп П.Б. розповів студентам про факультет аграрного менеджменту НУБіП та його спеціальності (менеджмент та маркетинг), а також умови вступу на даний факультет. Він зазначив, що корпуси та гуртожитки розміщені компактно, до яких можна пішки дійти за 10-15 хвилин. Також подав інформацію учням про наших випускників, які займають високі керівні посади в різних галузях.

         Артиш В.І. додав, що університет співпрацює з багатьма установами із сорока країнами світу. Багато наших студентів здобули подвійні дипломи, навчаючись в нас і за кордоном одночасно. Є всі можливості приймати участь в різних університетських гуртках та спортивних секціях.

         Міщенко І.А. наголосив, що студенти можуть пройти відбір в групи з вивченням всіх дисциплін на іноземній мові. Для вдосконалення мови студенти мають можливість пройти літню практику за кордоном. Важливим є також власна військова кафедра для отримання військового звання.

         Викладачі відповіли на поставлені запитання учнів. Їх цікавили прохідний бал вступу, проживання в гуртожитку, вартість контрактного навчання та практичне стажування за кордоном.

 

Віктор Артиш

доцент кафедри адміністративного менеджменту та

 зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook