Кураторська година: зустріч наставника Діброви Л.В. з майбутніми випускниками кафедри

27 березня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

         26 березня відбулася он-лайн зустріч студентів 4 курсу 4 групи з наставником  Дібровою Ларисою Василівною. Зустріч було проведено за допомогою платформі Zoom.

 

      Основна тема зустрічі, яка постійно в полі зору НПП кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, це активізація процесу підготовки, написання та захисту випускної бакалаврської роботи.

Задля забезпечення належного рівня захистів, випускники-бакалаври були поінформовані про вимоги до структури, змісту та оформлення випускної роботи. Під час зустрічі були обговорені також процедурні етапи процесу проходження підготовки та захисту бакалаврських робіт, озвучені основні дедлайни по їх виконанню.

Деталізовано обговорені основні аспекти процедури перевірки робіт на наявність плагіату та вдалого його проходження. Увагу студентів було акцентовано на дотриманні норм академічної доброчесності, неприпустимості плагіату та відповідальності кожного студента.

 Засідання завершилося настановою куратора - терміново активізувати роботу з керівниками випускних бакалаврських робіт та самоорганізуватись кожному студенту для завершення їхнього написання. 

 

Л.В. Діброва  
доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook