Студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Таїсія Волхова – призер Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»

31 березня 2021 року

   

    1 березня 2021 р. офіційно був завершений перший етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. У даному конкурсі був представлений Національний університет біоресурсів і природокористування України зокрема факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК від якого була подана робота від студентки магістратури 1 року навчання Таїсії Волхової під керівництвом доцента кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Наталії Голембовської.

    До складу журі Конкурсу увійшли 106 спеціалістів-науковців, з них 62 з 19 зарубіжних країн: США, Німеччина, Швейцарія, Ангола, Бенін, Чехія, Італія, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Румунія, Польща, Казахстан, Азербайджан, Грузія, Болгарія, Молдова, Білорусь.

    На перший етап конкурсу було подано 239 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з 40 університетів таких країн як: Німеччина, Канада, США, Коста-Ріка, Бразилія, Індія, Пакистан, Ізраїль, Китай, Туреччина, Македонія, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова, Болгарія.

    Конкурс проводиться за наступними напрямками:

– харчова наука і технології;

– економіка і управління;

– інформаційні технології, автоматизація і робототехніка;

– енергетика та енергоефективність;

– екологія та охорона навколишнього середовища.

    На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях, які відбулися з 22 по 26 лютого 2021 р. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які потім запрошенні до участі у другому етапі конкурсу.

 

    Другий етап конкурсу відбувся 19 березня 2021 р. Фіналісти представляли свою роботу на онлайн-конференції. 

    За результатами презентації, доповіді учасника та відповідей на поставленні запитання Таїсія Волхова зайняла ІІ місце за напрямком харчова наука і технології.

 

    Вітаємо наукового керівника доцента Наталію Голембовську та студентку Таїсію Волхову з гідною перемогою. 

Конкурсанти вдячні за надану можливість прийняти участь у конкурсі.

Бажаємо нашим студентам подальших успіхів і нових наукових здобутків !!!

Валентина Ісраелян,
асистент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook