м.Київ: протягом минулої доби вогнеборці 12 разів ліквідовували пожежі на відкритій місцевості

30 березня 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 За останню добу столичні пожежно-рятувальні підрозділи 12 разів виїжджали на гасіння трав’яного настилу та чагарників на відкритій місцевості. Загальна площа займань склала майже 3000 кв. м.

Найбільші по площі пожежі, які рятувальникам доводилось ліквідовувати, це дві пожежі, одна з яких сталася по вул. Милославській, що у Деснянському районі столиці. Повідомлення про займання на лінію 101, надійшло 28 березня о 12:33. Пожежу ліквідовано на площі 800 кв.м о 13:40. Наступний подібний виклик надійшов о 12:51 по вул. Новопирогівській 60, що у Голосіївському районі столиці. Сталося загоряння трав’яного настилу та чагарників на площі 800 кв.м. О 14:09 – рятувальники ліквідували займання.

Крім того, подібні виклики надходили з Дарницького, Святошинського, Оболонського та Дніпровського районів столиці. На щастя, внаслідок цих подій ніхто не постраждав. Причини виникнення пожеж встановлюються.

Шановні громадяни! Будьте обережними з вогнем. Не випалюйте суху траву, не розводьте багаття в природних екосистемах, не створюйте смітники, тим більше, не підпалюйте їх. Адже це призводить до масштабних пожеж та трагічних наслідків. Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

6.jpg

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/122413.html

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook