Малий науковий захід: Міжнародний круглий стіл

25 березня 2021, 14:09
zoom

   Доц. кафедри економічної теорії О.В. Пащенко 25.03.2021 о 13:45-15:45 взяла участь у вебінарі – Малое научное мероприятие: Международный круглый стол между СПбГУ и ВАОН, Санкт-Петербургский государственный фармацевтический университет, Газпром. на тему: «Международные инициативы в области социально-ответственного зеленого инвестирования», який відбувся в онлайн форматі Zoom Conference.


   Вели вебінар професор Нгуен Кан Тоан, доцент кафедри управління ризиками та страхування Ж.В. Писаренко, професор кафедри управління ризиками та страхування Н.П. Кузнецова та інші.
   Вебінар був цікавий, інформаційно наповненим і навіть по-своєму унікальним, адже орієнтований на розвиток ключових компетентностей у сфері управління ризиками та страхуванням. Протягом двох годин доповідачі ділилися своїм досвідом, прикладами та рекомендаціями.
   На вебінарі розглядалися актуальні питання, які стосувалися розумного страхування здоров'я, інвестиційного страхування життя, страхування від нещасних випадків, Е-страхування медичних витрат, страхування майна, а також туристичне страхування.

   На вебінарі спостерігалася активна сесія питань відповідей, в ході якої кожен із учасників мав можливість задавати питання виступаючим. Питань було забато! Великий інтерес в учасників викликали особливості страхування здоров'я, страхування майна, а також прогноз розвитку екосистемно-орієнтовних іновацій на фінансових ринках.

Професійне спілкування, обмін думками і знаннями були настільки насиченими, що запланованого часу було замало. Тому згодом буде проведено ще декілька семінарів.

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook