24 березня 2021 р. відбулось засідання кафедри геодезії та картографії

26 березня 2021, 13:50
Zoom

У середу, 24.03.2021 р. о 13:10 відбулося засідання кафедри геодезії та картографії. Воно проходило дистанційно на платформі Zoom.

 

Під час засідання було розглянуто питання про атестацію електронного навчального курсу «Топографо-геодезичне забезпечення земельно-кадастрових робіт»; про розгляд і затвердження наукових звітів стипендіатів Кабінету Міністрів України; про педагогічне навантаження на 2021-2022 н.р.; про проходження проміжної атестації студентів факультету землевпорядкування; про результати реєстрації випускників шкіл для участі в предметній олімпіаді НУБіП України.


 

Викладачі прозвітували про хід атестації студентів з навчальних дисциплін, які викладаються НПП кафедри. Прийняли рішення активізувати роботу по прийому і захисту робіт, збільшити кількість консультацій, щоб дати можливість студентам пройти атестацію з позитивним результатом.

Також на засіданні проаналізували результати щодо залучення НПП кафедри випускників шкіл для участі в предметній олімпіаді НУБіП України. Затвердили активізувати профорієнтаційну роботу.

 

асистент кафедри геодезії та картографії,
Лук'янчук Катерина

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook