День відкритих дверей на кафедрі статистики та економічного аналізу

26 березня 2021 року

       У березні 2021 р. викладачі кафедри статистики та економічного аналізу здійснювали профорієнтаційну роботу для майбутніх абітурієнтів економічного факультету за різними напрямками: налагодження співпраці зі школами м. Києва, Київської, Житомирської та Черкаської областей з питань профорієнтаційної роботи; організація щотижневих дистанційних зустрічей з випускниками шкіл м. Вишневе та проведення 24 березня Дня відкритих дверей для вступників–2021 з презентацією нової освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». З огляду на ситуацію з поширенням в Україні коронавірусу COVID-19, захід  відбувся у режимі on-line.

Відповідно до програми Дня відкритих дверей, декан економічного факультету, професор Діброва А.Д. познайомив гостей з досягненнями та перспективами розвитку економічного факультету НУБіП України, представив широкі можливості навчання на факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, а також реальні перспективи працевлаштування після навчання; заступник секретаря приймальної комісії Гончарук О.М. розповіла найсвіжіші новини про вступну кампанію 2021 р., а завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, професор Лазаришина І.Д. презентувала плюси навчання за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» ОС «Бакалавр». Дана навчальна програма розроблена у відповідності до сучасних освітніх вимог та із врахуванням європейського досвіду провідних університетів щодо підготовки конкурентоспроможних фахівців з обліку, аналітики та права. Перед випускниками шкіл виступила найкраща випускниця 2020 р. економічного факультету – Бойчас Дарина, яка щиро поділилася своїми позитивними і яскравими враженнями від навчання у НУБІП.

Під час проведення заходу до нас завітало близько 100 гостей з усіх регіонів України, які проявили зацікавленість у навчанні на економічному факультеті та активно долучалися до обговорення у чаті.

Крім того, було проведено анкетування потенційних абітурієнтів. За результатами обробки даних 62 анкет, можна зробити наступні висновки:

     основними мотивами вступу до НУБіП України є можливість стати висококваліфікованим фахівцем, здобути якісну освіту та реалізувати себе як успішну людину;

     абітурієнтів цікавлять напрями реалізації міжнародних активностей студентів в університеті та отримання додаткових різноманітних фахових знань;

     вибір фаху обумовлюється гарними шансами працевлаштування, престижністю професії. Також вагоме значення мають поради друзів, родини;

     комфортні умови навчання на економічному факультеті, наявність розвиненої інфраструктури кампусу НУБіП України також сподобалися учням, їх батькам та вчителям.

Позитивні враження вступників залишилися й від відео-ролика про освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», який висвітлює вагомість аналітичної освіти та її затребуваність в сучасному світі.

День відкритих дверей кафедри пройшов динамічно, у доброзичливій атмосфері. На завершення викладачі кафедри статистики та економічного аналізу побажали успіхів випускникам шкіл при здачі ЗНО та запросили на навчання до нашого університету.

 

Інна Лазаришина,

завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

Тетяна Куць,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook