Засідання Вченої ради

31 березня 2021, 13:00
Онлайн

  31 березня 2021 р. о 1300 відбудеться онлайн-засідання Вченої ради НУБіП України.

Порядок денний:

  1. Присвоєння вчених звань (таємне голосування).
  2. Висунення претендентів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих вчених-докторів наук у 2022 році (таємне голосування).
  3. Про підсумки діяльності за березень місяць та поточні завдання університету. Інформує Ніколаєнко Станіслав Миколайович – ректор, доктор педагогічних наук, професор, академік НАПН України.
  4. Наукова доповідь на тему: «Біологізація грунту – основа його родючості». Доповідає Центило Леонід Васильович – доцент кафедри землеробства та гербології, доктор сільськогосподарських наук.
  5. Про виконання рішення Вченої ради Університету від 26 жовтня 2016 р. колективом ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». Доповідає Альохін Володимир Ілліч – директор ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж».
  6. Про роботу наукової бібліотеки з інформаційно-аналітичного забезпечення навчального процесу. Доповідає Кіщак Тетяна Степанівна – директор наукової бібліотеки, кандидат сільськогосподарських наук.
  7. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає Кваша Сергій Миколайович – проректор з навчальної і виховної роботи, доктор економічних наук, професор, академік НААН України.
  8. Різне.

О. Барановська,
учений секретар

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook