Студенти спеціальності "Готельно-ресторанна справа" опановують ази кулінарного мистецтва на лабораторних заняттях з дисципліни "Технології продукції ресторанного господарства"

24 березня 2021 року

     У новій, оснащеній найсучаснішим обладнанням лабораторії з організації та технології ресторанного господарства, що втілила кращі традиції організації професійної кухні, тривають лабораторні заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».


    Студенти опановують ази кулінарного мистецтва, вивчають передові технології створення ресторанних страв, беруть участь у науково-практичних дослідженнях.


      Оволодіння технологією приготування напівфабрикатів, кулінарних виробів і страв із дотриманням правил безпечної праці й санітарно-гігієнічних вимог; формування вмінь здійснювати органолептичне оцінювання якості кулінарних страв; виховання культури споживання їжі, розвиток естетичних смаків – це знання та вміння, яких набувають студенти ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП.

Лариса Гопкало,
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook