Студенти спеціальності "Готельно-ресторанна справа" опановують ази кулінарного мистецтва на лабораторних заняттях з дисципліни "Технології продукції ресторанного господарства"
У новій, оснащеній найсучаснішим обладнанням лабораторії з організації та технології ресторанного господарства, що втілила кращі традиції організації професійної кухні, тривають лабораторні заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Студенти опановують ази кулінарного мистецтва, вивчають передові технології створення ресторанних страв, беруть участь у науково-практичних дослідженнях.
Оволодіння технологією приготування напівфабрикатів, кулінарних виробів і страв із дотриманням правил безпечної праці й санітарно-гігієнічних вимог; формування вмінь здійснювати органолептичне оцінювання якості кулінарних страв; виховання культури споживання їжі, розвиток естетичних смаків – це знання та вміння, яких набувають студенти ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП.