Анастасія Юдіна – ВІЦЕ – МІС НУБіП УКРАЇНИ 2021

22 березня 2021 року

 

 

 

       Усе в житті буває вперше. Так і цього разу: найочікуваніший і найпопулярніщий в університеті конкурс року – «КРАСА НУБіП» вперше пройшов не на сцені… Незвично було і учасникам, і членам журі, але свято таки відбулося і таки вдалося! Побачити візитівки, шоу талантів, дефіле «Український калейдоскоп», вихід у вечірньому вбранні конкурсантів усі, хто бажав, могли на сайті університету, де і обрати містера і міс глядацьких симпатій була можливість.

 

Краса – істинне обличчя людини? Звичайно ж, ні. Краса буває різною: духовною, зовнішньою, внутрішньою. Чому, всі ми намагаємося знайти ідеальну красу? Краса змінить людину?

Ми звикли, що краса людини криється у зовнішньому вигляді. Не будемо приховувати, фізична краса людини – це прекрасно. Але найважливіше вміти нею користуватися. Це життя, і, на жаль чи на щастя, не кожному дано Божий дар, виглядати красиво. Головне питання полягає лише в тому, чи зуміє людина оволодіти цим даром і добитися успіху в житті.

Наша розмова сьогодні з Віце–Міс НУБіП України 2021, Анастасією Юдіною.

Розкажіть будь ласка трішки  про себе?

Нелегке завдання – розказати про себе. За моєю спиною немає підкорених Еверестів і медалей за порятунок усього людства. Я просто студентка 2 курсу 2 групи економічного факультету, спеціальності «Облік і оподаткування». Наразі також виконую обов’язки заступника голови студентської організації факультету. Це є відображення моєї особистості, хоча невеликої, але з великою пристрастю і амбіціями на майбутнє!

Окрім навчання, які Ваші захоплення?

Існує багато речей, які викликають у мене інтерес. Проте, я не можу не згадати про мою істинну любов до танців.  Протягом життя, я неодноразово брала участь у різноманітних конкурсах, виступала на багатьох заходах та святах. Хочу ще додати те, що мене приваблює ораторське мистецтво. Ще з дитинства мріяла стати телеведучою і це вподобання втілюю  у якості ведучої  різноманітних мистецьких  заходів.

Як довго йшли до успіху? Чи Ви раніше приймали участь в конкурсах краси?

Багато людей помилково вважають, що життя – це своєрідна лотерея, виграш в якій дістається самим везучим. Секрет мого успіху полягає в постійному самовдосконаленні, наполегливому русі вперед, після отримання певного досвіду з невдач, наполегливій праці, залізній волі і віри в себе, а також підтримці моїй рідних. Вперше мені випала можливість прийняти участь у конкурсі краси ще в шкільні роки де я виборола титул «Міс школи 2018». Але на цьому я вирішила не зупинятись, і вже на першому курсі я стала «Віце – міс ЕФ». Жага до перемоги не залишала мене, і в цьому році я прийняла рішення спробувати свої сили ще раз і в результаті перемогла.

Ви приймали участь в конкурсі разом с Олександром Чернецьким. Як проходив процес підготовки ?

З Олександром ми розпочали нашу співпрацю ще в минулому році. Він допомагав мені з підготовкою до краси факультету. Завдяки нашому танцю я виборола титул «Міс талант». Ми з ним швидко знайшли спільну мову та вже рік гарні друзі, тому в цьому році, вирішили представляти факультет разом. Через епідеміологічну ситуацію в країні, формат конкурсу «Краса НУБіП України» був змінений на онлайн.  Головна умова конкурсу: всі виступи представити в відео форматі. Процес зйомок був нелегкий, нам бракувало досвіду в професійності відеомонтажу, труднощі виникали з вибором правильної локації і т.д.

Хочеться висловити слова вдячності за розуміння і підтримку нашому декану, професору Діброві Анатолію Дмитровичу. Завдячуючи в першу чергу йому ми змогли гідно представити наш факультет. Також хочемо відмітити значну допомогу в підготовці до конкурсу Михайла Дмитрика, до речі «Містера НУБіП України 2020», та голову культурно-мистецького сектору факультету Юлію Дорошок, ну і звісно всю дружню економічну родину.

 

Чи є бажання заявити про себе далі в конкурсах краси?

У цьому напрямку, я задовольнила всі свої амбіції. Наступний мій орієнтир – реалізувати себе за фахом. На завершення, хочу побажати всім наснаги та творчих звершень. Йдіть до своєї мети, не зважайте на різні перепони та невдачі, це робить нас тільки сильнішими.

Спасибі Вам за цікаву розмову. Хай щастить! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розмову вів заступник декана економічного факультету

Олег Криворот

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook