Як досягти успіху при працевлаштуванні

15 березня 2021 року
На запрошення завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяни Балановської 11 березня на лекцію з дисципліни «Управління персоналом» до студентів 3 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту завітала директор з персоналу компанії First Line Group, консультант з питань профорієнтації, професійного і кар'єрного розвитку, сертифікований майстер-коуч і бізнес-тренер за стандартами міжнародної організації ICU & ICTA  Станіслава Стефановська.
 
 
Як і при зустрічі зі студентами 4 курсу факультету аграрного менеджменту восени, Станіслава почала розмову з того, що вже багато років консультує тих, хто звертається за допомогою при підготовці до працевлаштування. Тема професійної реалізації людини в соціумі завжди була і залишається актуальною. Змінюються епохи, культури, професії, але бажання людини статися в трудовій сфері, бути майстром своєї справи й здобути визнання практично незмінне. Досвід перебування в професійних просторах дає можливість для розвитку і самореалізації потенціалу людини.
Лектор зупинилась на трьох основних питаннях: як написати резюме, як знайти роботу і як пройти випробувальний термін. Саме їм присвячена і книга Станіслави Стефановської «50 кроків до роботи. Путівник для тих, хто хоче працевлаштуватися», в якій  описані 50 кроків, що планомірно готують людину до досягнення її мети – працевлаштування.
 
 
 «Навіщо створювати резюме? Розмір та структура резюме. На що варто звернути увагу при оформленні резюме і яких помилок варто уникнути? Естетика резюме. Як підготуватись до співбесіди, пройти випробувальний термін та успішно адаптуватися до посади й організації?» - ці, та багато інших питань було розглянуто. Окремо Станіслава також звернула увагу на найбільше поширені помилки при написанні резюме.
 
 
 
На запитання здобувачів вищої освіти і викладачів було надано змістовні відповіді  та цінні поради від фахівця.
 

Дякуємо Станіславі Стефановській за цікаву лекцію

і чекаємо на нові зустрічі!

 

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook