Кампус готовий до запровадження жорсткіших умов карантину

19 березня 2021 року
     Сьогодні, 19.03.2021 р., у студентському містечку НУБіП України відбулась щотижнева робоча нарада усіх завідувачів гуртожитків за участі директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Ржевського Геннадія Миколайовича.

     Найважливіші питання порядку денного – введення локдауну у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації, внесення змін до графіку освітнього процесу та проведення виховної роботи в гуртожитках, тощо.
     Геннадій Миколайович зазначив, що зараз йде дуже велике зростання захворюваності, що кожен студент повинен поставитися свідомо та з відповідальністю до ситуації і дотримуватися обмежень, які будуть запроваджені.

     Обговорили стан забезпечення, наявності і використання антисептичних та дезінфікуючих засобів, дотримання маскового режиму мешканцями та працівниками гуртожитків і обов’язковий температурний скринінг. Наголосили про необхідність контролю за проживанням студентів в гуртожитку, їхню поведінку і постійний моніторинг кількості проживаючих. Студенти і працівники гуртожитків повинні мати повагу один до одного, ввічливо спілкуватися і з розумінням відноситися до кожного. Не забувати про роль вихователя в гуртожитку, проводити культурно-виховні заходи серед студентів на свіжому повітрі.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк нагадав присутнім про дотримання економного використання електроенергії та водопостачання мешканцями. Звернув увагу на співпрацю завідувачів гуртожитків з господарськими службами, про необхідність періодичного обстеження електричних та сантехнічних обладнань і швидкого реагування на несправності. Обов’язкове ведення журналів обліку енергоносіїв, виходу на роботу працівників, запізнень студентів та відвідування гуртожитку перевіряючими особами, тощо. Звернув увагу на обов’язковий контроль за станом прилеглої території, проведення прибирань навколо гуртожитку, оскільки вхід до гуртожитку та прилегла територія – обличчя його керівника.
     Звернули увагу на результати соціологічного анонімного онлайн-опитування серед студентів 1 курсу щодо організації навчання та проживання в університеті. Розглянули всі зауваження та пропозиції студентства, в свою чергу будемо намагатися їх реалізувати на користь кожного студента.

     Закликаємо студентів – поважати один одного, толерантно спілкуватися, берегти майно гуртожитку, цінувати все те, що для вас роблять, для того щоб вам було комфортно проживати в стінах гуртожитків студентського містечка і обов’язково дотримуйтесь всіх карантинних обмежень в гуртожитках.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook