Засідання вченої ради факультету №8 від 25.03.2021р. о 10.00 год.

25 березня 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Засідання вченої ради факультету №8 від 25.03.2021р. о 10.00 год.

(засідання відбудеться он-лай, лінк: https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m54056df07c02f32ac324912ff33a01a9)

 

Порядок денний:

1.   Про підсумки роботи за березень місяць факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідає голова вченої ради проф. Коломієць Ю.В.).

2.   Про розгляд і затвердження освітніх програм (доповідають гаранти програм):

2.1.     освітньо – професійна програма захист і карантин рослин першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» гарант Піковський М.Й.

2.2.     освітньо-професійна програма «Біотехнології та біоінженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» гарант Кляченко О.Л.

2.3.     освітньо-професійна програма «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант Боголюбов В.М.

2.4.     освітньо-професійна програма «Захист рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» гарант Доля М.М.

2.5.     освітньо-професійна програма «Карантин рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» гарант Сикало О.О.

2.6.     освітньо-професійна програма «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» гарант      Лісовий М.М.

2.7.     освітньо-професійна програма «Екологічний контроль та аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант Чайка В.М.

2.8.     освітньо-професійна програма «Екологія та охорона навколишнього середовища» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант Гайченко В.А.

3.   Про моніторинг контингенту студентів IV курсу щодо вступу на освітні програми другого (магістерського рівня) вищої освіти (доповідають гаранти):

3.1.       освітньо-професійна програма «Захист рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» гарант Доля М.М.

3.2.       освітньо-професійна програма «Карантин рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» гарант Сикало О.О.

3.3.       освітньо-професійна програма «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» гарант          Лісовий М.М.

3.4.       освітньо-професійна програма «Екологічний контроль та аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант Чайка В.М.

3.5.       освітньо-професійна програма «Екологія та охорона навколишнього середовища» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» гарант Гайченко В.А.

4.   Про виконання плану надходження позабюджетних коштів у спецфонд підрозділами факультету (доповідають завідувачі кафедр).

5.   Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook