Профорієнтація в Черкаській області триває

11 березня 2021 року

     Як відомо, кафедра комп'ютерних систем і мереж курує профорієнтаційну роботу у Черкаській області. За останні роки проведено чимало зустрічей та профорієнтаційних заходів з майбутнімі випускниками районих шкіл та коледжів. На цьому тижні доцент кафедри Андрій Сагун провів зустріч зі студентами групи ПР9-18 (спеціальність 121) Смілянського промислово-економічного фахового коледжу ЧДТУ.

       Він розказав про багатогранну специфічність нашого університету, поліпрофільність та великій вибір спеціальностей які чекають в стінах університету на майбутніх студентів. Окрему увагу Андрій Вікторович приділив особливостям вступної компанії 2021 року, розкрив специфіку, особливості та різницю спеціальностей факультету інформаційних технологій, за якими відбувається підготовка на освітньому рівні "Бакалавр": 121 - Інженерія програмного забезпечення; 122 - Комп'ютерні науки; 123 - Комп'ютерна інженерія; 125 - Кібербезпека.

      Студентів цікавили: правила прийому, умови проживання у гуртожитку, перелік дисциплін які вивчатимуть, матеріально-технічна база, місця майбутнього працевлаштування. Вони були задоволені відповідями та обіцяли подати документи до нашого славетного університету.

 

Дмитро Касаткін,

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook