Презентація можливостей в рамках програми COST

10 березня 2021 року

 До уваги НПП та всіх зацікавлених, 11 березня 2021р з 11.00 до 13.00 програма COST (Європейське співробітництво в галузі науки і техніки) буде проводити Європейський інформаційний захід для асоційованих країн

 

Участь у заході не потребує попередньої реєстрації, захід буде проходи англійською мовою

 

Захід проходитиме онлайн на платформі Zoom за посиланням

https://cost-eu.zoom.us/j/82770337134

 

Захід організовано з метою поширення актуальної інформації щодо можливостей участі в програмі COST та підтримки комунікації між дослідниками, бізнес-сектором, органами влади та іншими зацікавленими сторонами.

Організатори заходу пропонують дізнатися більше про участь у мережах COST (COST Actions), діяльність асоціації COST, переваги та можливості участі у програмі для асоційованих країн.

 

Програма науково-технічного співробітництва COST - це інструмент ЄС для створення та підтримки міжнародних наукових та інноваційних мереж. Починаючи з 1971 року програма фінансується за рахунок фондів Європейського Союзу, зокрема через рамкові програми ЄС з досліджень та інновацій.

 

На сьогоднішній день програма налічує близько 150 діючих мереж (COST Actions). Програма не має обмежень щодо галузей науки та інновацій, підтримує міждисциплінарні та перспективні напрями. Програма також є відкритою для різних груп стейкхолдерів, зокрема приватного сектору, закладів вищої освіти та наукових установ, неурядових організацій, державних органів влади.

 

Активізація участі України у програмі COST сприятиме поглибленню співпраці та посиленню комунікації між зацікавленими сторонами, обміну досвідом та пошуку потенційних партнерів у контексті приєднання України до наступної рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

 

Більше інформації можна отримати на офіційному сайті програми https://www.cost.eu/. У разі виникнення додаткових питань просимо звертатись до державного експерта з питань інтеграції до Європейського дослідницького простору директорату науки та інновацій Дар’ї Бовкун, т. 287-82-16 або [email protected].

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook