ЧАРІВНИМ ЖІНКАМ КАФЕДРИ - НАЙКРАЩІ ПРИВІТАННЯ!

5 березня 2021 року

 

      Вітаємо Вас з Міжнародним жіночим днем! Це радісне свято початку весни, в яке так приємно продемонструвати всій половині людства, заради якої ми живемо, свою любов і ще раз сказати всім жінкам про те, які вони гарні!

        З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас це чудове жіноче свято. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія і кохання пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі наші дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Без жінки мабуть не було б і світу, і розвитку людської нації. Завдяки ніжності, витримці та мудрості жінок наш колектив досяг і продовжує досягати неабияких висот. Тож ми усі чоловіки і надалі будемо прикладати максимум зусиль, аби вам якомога комфортніше працювалось у стінах рідного університету.

      З приємністю хочеться побажати усім – матерям, дружинам, бабусям і прабабусям і просто колегам по роботі радісних миттєвостей життя і великого щастя, прекрасного настрою і великої удачі, приголомшливих ідей і запаморочливої краси. І надалі несіть у світ любов, красу і гармонію, посміхайтеся і розквітайте цієї весни і кожного дня! Нехай вас завжди радують і цінують потрібні вам люди!

       Бажаємо вам ніжності і величезної любові. Нехай у вас збуваються мрії, а кожен новий день буде приводом для радості та посмішки! Побільше позитивних емоцій, безмежного щастя і міцного здоров’я. Щоб життя наповнювалося новими фарбами, а душа — весняним теплом! У серці хай завжди звучить музика любові, а в очах горить вогонь щастя і радості! Бажаємо вам залишатися прикладом справжньої краси та добродушності. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

З повагою, чоловічий колектив кафедри
технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook