Випускники Первомайської гімназії цікавляться навчанням у НУБіП

1 березня 2021 року
     Перед усіма учнями одинадцятих класів постає важливе питання: яку ж професію та університет обрати? Рік тому це питання гостро стояло і переді мною… А нині я студентка факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України і прийшла в рідну Первомайську гімназію Первомайської міської ради Миколаївської області, щоб поділитися враженнями від студентського життя та розповісти про свій навчальний заклад.

     До чого ж приємно повертатися у рідні стіни та розповідати вже про улюблений Університет. Саме про нього й розпочала свою розповідь. Спочатку школярів цікавила загальна інформація про Національний університет біоресурсів і природокористування України, переваги навчання в ньому та, звичайно ж, за якими спеціальностями здійснюється підготовка. Згадала у розповіді і про зручне розташування гуртожитків, і про можливість відвідування різноманітних спортивних секцій, і про навчання на військовій кафедрі. Також одинадцятикласники були ознайомлені з інформаційною сторінкою НУБіП України, на якій вони зможуть знайти, усе що їх цікавить.

     Після віртуального знайомства з Університетом детально зупинилася на факультеті, що за півроку став рідним – факультет землевпорядкування!!! Перспективність професії землевпорядника є незаперечною, а факультет надає можливості навчатись на унікальному технічному обладнанні та ще й вивчати основні предмети можна, як рідною, так і англійською мовою, обравши англомовну групу для навчання. Також, що важливо для випускників, зазначила предмети ЗНО, які потрібно здавати для вступу.
     На завершення зустрічі було надано актуальну інформацію щодо реєстрації на Всеукраїнську олімпіаду Національного університету біоресурсів і природокористування України; олімпіаду, яка надає можливість отримати додатковий 20 балів до сертифікатів ЗНО і може стати вирішальною при вcтупі на навчання.

     Після розповіді кожен бажаючий мав змогу поставити уточнюючі питання. Загалом випускники залишилися зацікавлені та натхненні.

Владислава Сільченко,
студентка першого курсу
факультету землевпорядкуванння
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook