Запрошуємо взяти участь у роботі 75-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства»

2 березня 2021 року

Шановні студенти, учнівська молодь та наукові керівники!

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі 75-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства», яка відбудеться 23 березня 2021 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Мета конференції – апробація результатів студентських (учнівських) наукових досліджень у галузі лісового, садово-паркового і мисливського господарства та технологій деревообробки, а також обговорення перспектив сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства.

Місце проведення: ННІ лісового і садово-паркового господарства, з метою забезпечення виконання карантинних норм, конференція відбудеться у режимі онлайн.

Контактна особа: Балашова Анастасія Олександрівна

e-mail: [email protected]

Для участі в роботі конференції до 20 березня 2021 року необхідно надіслати контактній особі оргкомітету заявку, тези доповіді та зробити внесок за збірник тез доповідей (за бажанням).

Інформаційне повідомлення

З повагою, оргкомітет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook