Відкрита лекція з дисципліни «Management»

26 лютого 2021 року
11 лютого 2021 року на виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на факультеті аграрного менеджменту відбулася відкрита онлайн лекція доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяни Олександрівни Артюх з дисципліни «Management» на тему: «History of management». Лекцію проведено з використанням платформи Zoom для студентів 2-го курсу економічного факультету спеціальності «Облік і аудит», які навчаються в англомовній групі.
 
 
 
Відповідно до теми лекційного заняття студенти були ознайомлені з передумовами виникнення науки менеджмент та напрямами еволюції управлінської думки, загальною характеристикою наукових підходів до управління організаціями. Лектором було акцентовано увагу на особливостях теорій менеджменту, зокрема подано цікавий матеріал щодо основоположників і представників відомих шкіл управління. Розкрито вклад у розвиток управлінської науки зарубіжних та вітчизняних вчених.
 
 
Застосування сучасних інноваційних підходів під час викладення матеріалу, змістовна мультимедійна презентація дали змогу у повному обсязі розкрити тему заняття відповідно до плану лекції.
Тетяна Артюх продемонструвала ґрунтовне володіння лекційним матеріалом, вміння працювати з аудиторією, успішно налагоджувати комунікаційний зв'язок зі студентами, зосереджуючи увагу на актуальних питаннях та аргументованих прикладах.
 
 
Логічно-послідовний виклад матеріалу в помірному темпі, зі сторони лектора, та зацікавленість і активність з боку студентів забезпечили продуктивний навчальний процес і позитивну атмосферу на лекційному занятті.
 
 
Присутніми на відкритій лекції були завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професор Балановська Т. І. та викладачі кафедри.
Відкрите лекційне заняття отримало схвальні відгуки присутніх. Лекція була проведена на високому науковому та навчально-методичному рівні, про що засвідчили результати анкетування серед студентів і викладачів по закінченню заняття.
 
Ольга Гогуля,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook