Вивчення ветеринарної токсикології в умовах адаптивного карантину

21 лютого 2021 року

1 лютого в Університеті стартував весняний семестр 2020-2021 навчального року. Кафедра фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії проводить навчання з дотриманням вимог та рекомендацій адаптивного карантину з метою запобігання поширення гострої респіраторної інфекції COVID-19 та збереження здоров’я викладачів і студентів.

Викладання дисципліни «Ветеринарна токсикологія» на кафедрі фармакології, паразитології та тропічної ветеринарії забезпечують завідувач кафедри Вадим Іщенко, професор Володимир Духницький і доценти Григорій Бойко та Юлія Палиця.
У весняному семестрі дисципліна «Ветеринарна токсикологія» викладається студентам ОС «Бакалавр» 2-го курсу скороченого терміну навчання, ОС «Магістр» 4 курсу. Окремим курсом проводяться заняття курсантам 4 року навчання магістерської програми «Ветеринарне забезпечення військ (сил)».

Студенти використовують електронний навчальний курс «Ветеринарна токсикологія». Тут розміщена загальна інформація про курс, є лекції, презентації до них, завдання до лабораторної та самостійної роботи, які необхідно опрацьовувати та здавати через портал.
Володимир Духницький і Григорій Бойко допомагають в опановуванні студентами теоретичного матеріалу, а Вадим Іщенко, Григорій Бойко, Юлія Палиця проводять лабораторні роботи і контролюють виконання самостійних робіт.

Читати далі...

 


 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook