Зустріч з представником АТ КБ «ПриватБанк»

16 лютого 2021 року

          16 лютого 2021 року у рамках співпраці з роботодавцями – представниками АТ КБ «ПриватБанк» проведено тренінг «Поради від професіонала» для студентів ІІІ-го курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з керівником напряму ЮніорБанк Ірпінського ГРУ АТ КБ «ПриватБанк» Яною Миколаївною Однорог.

Метою заходу є особиста комунікація студентів з майбутніми роботодавцями, адже це дає студентам можливість чітко розставити цілі і пріоритети майбутньої професії та зрозуміти, які знання мають попит на ринку праці.

Під час зустрічі Яна Миколаївна презентувала здобувачам освіти умови і переваги роботи, а також можливістю стажування в АТ КБ «ПриватБанк», розповіла про перелік вакансій, серед яких: фахівці з обслуговування клієнтів, менеджери з продажу, а також про програму з підбору персоналу без досвіду, про вимоги до банківських працівників і базові компетенції та навички, якими повинен володіти працівник.

Зокрема, ментор звернула увагу студентів на комунікативні навички, навички продажів (впевненість, тактовність, стресостійкість, стриманість, терпіння) і мотивацію, необхідні в роботі. У своїй презентації акцентувала увагу на таких питаннях: кредитні продукти (види, умови, графік, забезпечення, розрахунок, платоспроможність, документарні операції), розрахунок платоспроможності фізичних і юридичних осіб, РКО (касова дисципліна, ідентифікація, фінансовий моніторинг, перекази) та інше.

Зустріч пройшла цікаво, студенти отримали вичерпні компетентні відповіді на свої запитання. Під час зустрічі Я.М. Однорог наголосила їм, що аби бути успішними в обраній галузі, майбутнім фахівцям треба розвивати в собі професійні, соціальні якості, мотивацію та ініціативність.

Адміністрація коледжу щиро вдячна Однорог Яні Миколаївні за тренінг, адже тільки за наявності тісної співпраці закладу освіти і роботодавців можна підготувати висококваліфікованих фахівців економічного профілю, які так необхідні нашій країні.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook