Науменко Єлизавета: «Мій вибір – факультет ветеринарної медицини НУБіП України!»

18 лютого 2021 року
     Відомим є факт, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. І це є вирішальним для багатьох абітурієнтів та їх батьків, коли вони знаходяться перед вибором, який університет необхідно вибрати для навчання.

 

  • Добрий день. Вас вітає представник факультету ветеринарної медицини НУБіП України Соломон В’ячеслав. Розкажіть про себе.

     — Рада вітати Вас! Мене звати Науменко Єлизавета, мені 19 років, я з перлини степового краю, мальовничого містечка Нової Каховки. Упродовж останніх 4 років, я здобуваю освіту молодшого спеціаліста за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» в Каховському державному агротехнічному коледжі.

  

  • Чому саме ветеринарна медицина?

     — Із самого дитинства жага до тварин спонукала мене продовжувати свій шлях поряд із братами нашими меншими. Рятувати життя тваринам – це про мене. Як зазначав видатний вітчизняний ветеринарний лікар Євсеєнко Сергій Степанович: «Медицина лікує людину, а ветеринарна медицина – людство».      І я з впевненістю можу сказати, що в мене нема підстав сумніватися в своєму виборі.

  • Чи є у Вас досвід у роботі з тваринами?

     — Наразі я проходжу переддипломну практику в найкращій ветеринарній клініці нашого міста. Щодня на мене чекають різноманітні види робіт, також комунікація та особистий підхід до кожного пацієнта – це невід’ємні складові моєї діяльності.

  

  • Як Ви вважаєте, чи є перспектива в подальшому здобутті вищої освіти?

     — На мою думку, для підвищення професійних здібностей, необхідно розвиватися в обраній справі. Якщо є можливість черпати нові знання з різних джерел інформації, від професіоналів своєї справи – людей із високими здобутими кваліфікаційними рівнями освіти, то необхідно цим користуватися.

  • Чому Ви обрали НУБіП України?

     — Мені поталанило побувати в стінах університету до світової пандемії коронавірусу. Безперечно, це стало поштовхом до обрання саме цього навчального закладу. Також випала нагода особисто поспілкуватися зі студентом цього факультету, за сумісництвом моїм товаришем – Мелінтьє Миколою. Він дав розгорнуті відповіді на всі поставлені мною питання, за що я тільки можу подякувати йому та всім, хто надав упевненості в цьому нелегкому виборі, тому мій вибір – факультет ветеринарної медицини НУБіП України!

  • Єлизавето, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?

     — У першу чергу, міцного здоров’я в цей нелегкий для світу час та успішного складання вступних іспитів. По-друге, упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай щастить!


Розмову провели доцент кафедри ветеринарної гігієни тварин 
ім. проф. А.К. Скороходька В’ячеслав Соломон
та студент 1 курсу 12 групи
Микола Мелінтьє  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook