Відбулося чергове засідання Оперативного штабу по профілактиці захворювань на коронавірус та запобіганню їх розповсюдженню серед студентів та викладачів університету

2 лютого 2021 року
     На порядок денний сьогоднішнього засідання голова Оперативного штабу НУБіП України проректор з навчальної і виховної роботи академік Кваша Сергій Миколайович виніс питання:
  • підготовка студентських гуртожитків та навчальних корпусів до повернення першого курсу на очне навчання з 8 лютого 2021 року;
  • наявність у студентів НУБіП України заключених декларацій з сімейними лікарями;
  • забезпечення гуртожитків і начальних корпусів дезінфікуючими засобами;
  • протипожежна безпека у студентських гуртожитках;
  • різне.

     Було обговорено загальну ситуацію, пов’язану з коронавірусною інфекцією та готовність університету до повернення студентів в аудиторний режим навчання. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша дав доручення членам оперативного штабу, ще раз перевірити готовність до початку очного навчання першого курсу. Якщо під час перевірки будуть виявлені недоліки, то негайно прийняти міри по усуненню виявлених проблем. Основним завданням Сергій Миколайович визначив постійне інформування студентів та надання консультацій з питань порядку перезаключення декларацій з сімейними лікарями міста Києва.

     Переукласти декларацію з сімейним лікарем можна дистанційно:

https://www.medcv.gov.ua/archives/28852

     Заповнення та подання Декларації:

https://wiki.legalaid.gov.ua/index.php

Шановні студенти!!!

     На підставі вимог медичної реформи в Україні під час навчання медичне обслуговування студентів у випадку відсутності декларації буде здійснюватися шляхом укладання особистої угоди з лікарем сімейної медицини по місцю проживання студентів у місті Києві. Для цього необхідно узгодити декларацію з лікарями: надати дані паспорта або ID картки, ідентифікаційного коду, номеру телефону, при наявності невідтермінованої флюорографії, а для жіночої статі – огляду гінеколога.

     На вибір вам пропонується звернутися за адресою:

  1. КНП ЦПМСД №1 Голосіївського району м. Києва, вул. Маршала Якубовського 6, поверх 1, каб. 417. Контактний телефон: +38 096 789 51 58, Оксана Миколаївна.
  2. КНП «Київська міська студентська поліклініка» м. Київ, вул. Політехнічна 25/29 (станція метро «Політехнічний інститут»): пн-пт з 9:00 до 19:00, сб з 9:00 до 15:00; телефон реєстратури (044) 336 32 04.

     На прийом до лікаря-терапевта можна потрапити через запис по телефону за наявності медичної карти НУБіП України, онлайн-запис на сайті HELSІ, «живу» чергу.
     Студенти задекларовані по місцю свого проживання або в іншого лікаря можуть перезаключити декларацію з лікарями вказаних закладів.
     У разі непорузумінь ви можете звернутись в оздоровчий центр НУБіП України за адресою: вул. Героїв Оборони, 15, кім. 015. Тел.: (044) 527 81 03, +38 067 117 92 22, +38 050 641 35 20.

     За результатами засідання Квашою С.М. було дано ряд доручень членам Оперативного штабу, щодо здійснення всіх оперативних заходів для успішного початку навчального семестру, починаючи від поселення студентів у гуртожитки до проведення занять в начальних аудиторіях університету.

Бажаємо всім міцного здоров`я та успіхів у новому навчальному році!!!

Олексій Мельник,
член Оперативного штабу,
голова профкому студентів і аспірантів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook