Другий семестр розпочато!

1 лютого 2021 року

        Відповідно до графіку навчання НУБіП України у другому семестрі 2020/2021 навчального року НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського успішно розпочали освітній процес.

На першій парі магістри 1-го року навчання  різних спеціальностей прослухали лекцію завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського професора Балановської Тетяни Іванівни з вибіркової дисципліни «Управління персоналом».  На третій і четвертій парах для цих же студентів доцентом Троян Аліною Василівною були проведені практичні заняття з вибіркової дисципліни «Управління персоналом».
 
 
 
Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського доцент Гогуля Ольга Петрівна і старший викладач Драмарецька Кристина Павлівна провели лекційне (третя пара) та практичне заняття (четверта пара) з дисципліни «Менеджмент» для студентів 2 курсу 1 групи економічного факультету спеціальності 051 «Економіка».
Викладачі відмітили майже  стовідсоткову присутність студентів, а також їх активність та зацікавленість змістом дисциплін.  
 
 
Також доцентом Гогулею О.П. на перших двох парах були проведені практичні заняття з дисципліни «Стратегічне  управління» для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту.
Доцентом Драгнєвою Наталею Іванівною було проведено змістовні практичні заняття з дисципліни «Менеджмент підприємства» для студентів 3 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент».  
 
 
Доцентом Новаком Олександром Володимировичем були проведені на належному рівні практичні заняття з дисципліни «Лідерство» для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту. Також була прочитана лекція для магістрів 1 року навчання з вибіркової дисципліни «Менеджмент і маркетинг в агробізнесі».
Усі присутні студенти були надзвичайно задоволені вдалим початком навчального семестру, брали активну участь у заняттях, обговоренні практичних кейсів та продемонстрували належний рівень підготовки з управлінських дисциплін.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook