Поліпшення якості освітнього процесу та роботи викладачів - ключові положення робочої наради кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

25 січня 2021 року
25 січня 2021 р. відбулася робоча онлайн-нарада НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського під головуванням завідувача кафедри Балановської Тетяни Іванівни.
Керівник кафедри привітала усіх присутніх з початком нового навчального семестру, окреслила основні напрями роботи кафедри у другому семестрі 2020/2021 навчального року та зосередила увагу працівників на поточних завданнях. 
 
 
Основними напрямами роботи кафедри було визначено: підвищення якості наповнення ЕНК з дисциплін, які викладаються НПП кафедри; підготовка до друку підручників і навчальних посібників, методичних вказівок до вивчення дисциплін, написання курсових робіт та проходження практик; написання статей у наукових виданнях, включених до міжнародних  наукометричних баз даних Scopus, Web of Science, статей у наукових фахових виданнях України; участь у міжнародних конференціях, круглих столах, інших заходах; проведення активної профорієнтаційної роботи, здійснення виховної роботи студентів; розробка пропозицій щодо активізації надходження коштів до спецфонду.
Саме у свято Міжнародного дня студентів увагу колективу кафедри було сфокусовано на вирішення ряду нагальних студентських питань: моніторинг стану здоров’я та захворюваності у студентських групах наставниками академічних груп, ліквідація академічної заборгованості студентів за результатами зимової сесії, своєчасність здійснення студентами оплати за навчання у другому навчальному семестрі.
 
 
Під час наради були обговорені також питання посилення активізації профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й.С Завадського. Зокрема, доцент кафедри Анна Слободяник, презентувала присутнім перспективні напрями профорієнтаційної роботи та закликала усіх НПП активно долучитися до цієї роботи у напрямі організації днів відкритих дверей та інших видів профорієнтаційної діяльності факультету аграрного менеджменту.
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська наголосила, що другий семестр 2020/2021 навчального року буде позитивним та успішним для усіх учасників освітнього процесу за умови злагодженої та ефективної командної роботи.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook