13 січня 2021 року було підписано Договір про співпрацю НУБіП України з Білоруською державною сільськогосподарською Академією

18 січня 2021 року

13 січня 2021 року було підписано Договір про співпрацю НУБіП України з Білоруською державною сільськогосподарською Академією.

Білоруська сільськогосподарська академія - провідний вищий навчальний заклад в області підготовки фахівців для сільського господарства. Близько 15 тисяч осіб навчаються зараз тут на широкому переліку пропонованих напрямків підготовки. Вуз славиться якістю освіти та має гарну матеріально-технічну базу.


Білоруська сільськогосподарська в Горках (повна назва - Білоруська державна орденів Жовтневої Революції і Трудового Червоного Прапора сільськогосподарська академія) – з її стін вийшло понад 80 тисяч висококваліфікованих фахівців у сфері агропромислового комплексу, в тому числі президент Білорусі Олександр Лукашенко.


На території БГСХА знаходяться 13 студентських гуртожитків, 16 навчальних корпусів, бібліотека та їдальня. Також побудовані навчальний полігон, спорткомплекс з басейном і стадіоном, каскад ставків. Для студентів створено кілька науково-дослідних центрів - Ботанічний сад (з оранжереєю) і досвідчені поля БГСХА. В оранжереї можна побачити більше 300 видів екзотичних рослин.
 

Метою співпраці є встановлення партнерські відносин у сфері науки, освіти та міжнародного співробітництва між нашими університетами.

Серед основних напрямків співпраці було виділено:

- розробка спільних інноваційних навчальних, наукових та прикладних міжнародних програм та проектів

- обмін досвідом у розвитку інноваційних методів навчання

- Розвиток академічної мобільності

- обмін публікаціями та матеріалами стосовно спільних наукових досліджень

Взаємна співпраця сприятиме розширенню наукових контактів серед викладачів, науковців та студентів НУБіП України, а також зміцненню відносин в освітні, дослідницькі та виробничі діяльності.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook