Звіт директорки ННІ неперервної освіти і туризму Олени Ковальової затвердив трудовий колектив

29 грудня 2020 року
 
     Директорка ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова підвела основні підсумки за 2020 календарний рік на  щорічних зборах трудового колективу у дистанційному форматі. Представником ректорату на зборах був проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.
     Діяльність ННІ неперервної освіти і туризму спрямована на:
  • підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів агропромислової і природоохоронної галузей, державних службовців, педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти; підготовку дорадників та експертів-дорадників;
  • підготовку здобувачів вищої освіти:
ОС «Бакалавр» зі спеціальностей: «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Публічне управління та адміністрування»;
ОС «Магістр» зі спеціальностей: «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент» (ОПП «Управління інноваційною діяльністю», «Дорадництво», «Управління готельно-ресторанним та туристичним бізнесом»);
третього рівня  вищої освіти ( РhD доктор філософії) за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування”;
з наданням другої вищої освіти ОС «Бакалавр» зі спеціальностей: «Агрономія», «Економіка», «Право»;
з наданням другої вищої освіти ОС «Магістр» зі спеціальностей: «Облік і оподаткування», «Економіка», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарства», «Геодезія та землеустрій», «Екологія».
 Олена Вікторівна  озвучила основні здобутки інституту щодо набору студентів на освітні ступені підготовки фахівців. На навчання у поточному році прийнято 136 осіб  на ОС «Бакалавр» й 105 осіб на ОС «Магістр».  На кінець 2020 року підготовлено і випущено  250  фахівців, з них 75  бакалаврів та 175  магістрів. Станом на 23.12.2020 р. чисельність студентів денної і заочної форми навчання складає 841 осіб. 
 
 
Також Олена Вікторівна відмітила фахову роботу щодо проведення підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та фахівців органів публічного управління й виконання у повному обсязі затвердженого Плану-графіку підвищення фахівців. У інституті впродовж 2020 року пройшли підвищення кваліфікаціїї 3264 осіб, з них за рахунок держзамовлення 2800 осіб.
  
 
У навчальному процесі інституту задіяні 252 науково-педагогічних працівники, тому велику увагу приділено якісному складу науково-педагогічних працівників та їх науковим здобуткам. У порівнянні з 2019 роком збільшена кількість публікацій у міжнародних виданнях. Загалом за 2020 рік випущено 102 публікації, з них 18 у журналах, які входять до міжнародних баз SCOPUS, WOS. Взято участь у 51 науково-практичних конференціях та семінарах. Реалізується дві ініціативні наукові тематики. Функціонує три студентських наукових гуртки. Підготовлено й опубліковано 41 студентські публікації під керівництвом викладачів.
 Наразі здійснено кроки щодо розширення складу Ради роботодавців ННІ НОіТ представниками органів публічної влади та громадськими організаціями. Проведено перемовини з укладення Меморандумів про співпрацю з ННІ неперервної освіти і туризму та представниками: Верховною Радою України (Комітет з аграрної політики та земельних відносин); Міністерством розвитку економіки торгівлі і сільського господарства України; Міністерством цифрової трансформації України; Державним агентством розвитку туризму України; Київською обласною державною адміністрацією; Київською міською державною адміністрацією. 
Міжнародна діяльність ННІ неперервної освіти і туризму спрямована на подальший розвиток зовнішніх зв’язків та розширення контактів із закордонними колегами. Проведено роботи щодо укладання договору із Світовою Продовольчою Організацією ООН (ФАО)  про підвищення кваліфікації та навчання представників ветеринарних служб в рамках проекту ФАО-ЄБРР «Регіональний проект: Здоров’я тварин, безпека продуктів харчування та програми якості – Україна». Отримали Грант ERASMUS+ KA1 (НУБіП + CETRAD-DESG-ECHS-UTAD, Португалія), 2020 р. (стажування двох викладачів та двох магістрів від кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу). НПП приймали участь у міжнародних виставках, науково-практичних конференціях, круглих столах, семінарах, що проводились FAO, програмах Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та ін.
 Директорка інституту підкреслила основні фінансові показники, обсяги проведених робіт за рік й наголосила на актуальних  питаннях та подальших напрямах посилення діяльності інститут для успішного функціонування у новому році, зокрема щодо посилення профорієнтаційної роботи.
 
 
 
З метою забезпечення якості навчально-методичної роботи, посилення науково-інноваційної діяльності, проведення виховної роботи, активізації фінансово-економічної діяльності,  інтегрування в європейський освітянський простір у відповідності до Програми розвитку Університету «Голосіївська ініціатива-2025» ННІ неперервної освіти і туризму поставлено до виконання ряд завдань.
 
 До обговорення звіту директора долучилися:
 професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Марія Кулаєць, яка підсумувала діяльність щодо підвищення кваліфікації, успішні кроки по покращенню матеріально-технічної бази університету та наступні завдання інституту;
заступник директора з навчальної та виховної роботи Тереза Микицей  підвевела результати навчального процесу, здобутки, перспективи та нагальні питання щодо підготовки слухачів по різним напрямам діяльності;
завідувачі кафедр туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк й публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Сергій Приліпко із зазначенням  підсумків за календарний рік.
 
 
      
 
Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук підтримав колектив інституту на чолі з Оленою Ковальовою у проведеній роботі та намічених планах діяльності.
 
 
 
Колектив підрозділу підтримав звіт директора та проголосував одноголосно за майбутні кроки  функціонування інституту.
 
 
Вітаємо з прийдешніми новорічними святами колектив Університету!
Бажаємо творчих успіхів, наукових здобутків на освітянській ниві, міцного здоров’я й достатку в родинах!
 
 
Катерина Обиход

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook