Випуск і отримання дипломів магістра на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

24 грудня 2020 року
м. Київ

     24 грудня 2020 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась кульмінація навчального процесу, а саме випуск і отримання дипломів магістра. Всього 87 студента перейшли на наступну стадію життя, і закінчили навчання на факультеті, з них за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» отримали 25 студентів денної форми, та 19 заочної форми навчання, а 152 «Метрологія та інформаційно- вимірювальна техніка» 16 та 27 студентів денної та заочної форми навчання відповідно.

 

          Випуск проходив як онлайн так і офлайн режимах, студенти які мали можливість приїхати на факультет, де і відбулось свято, проте для тих, хто таку можливість не мав була можливість долучитись до святкового дійства і дистанційно. Так студенти та викладачі мали можливість поспілкуватись в живу один з одним під час каратину.

Словами привітання для випускників відкрила урочисту частину доктор технічних наук, професор та декан факультету Лариса Баль-Прилипко, вона побажала випускникам успіхів, професійного розвитку та здоров’я у цей важкий час, зазначила що факультет пишається ними, а також завжди буде радий побачити їх на своєму порозі.

Гарними словами побажаннями до випускників магістрів звернувся  завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко. Він привітав випускників, та зазначив що це початок їх професійного розвитку та, що для того, щоб стати професіоналом своєї справи необхідно сумлінно працювати, та не зупинятись у навчанні.

         В свою чергу магістри-випускники долучились до слів подяки факультету, кафедрам та викладачам. Слова подяки були сказані старостами груп: Саварець М.В.,  Толочко М.К., та Борисенко Р.В., вони  подякували працівникам факультету за вкладені в них сили та емоції, привітали всіх зі святом, та побажали удачі випускникам у подальшому їх житті.

Колишні магістри мали змогу зустрітися, поспілкуватися та подякувати один одному, та викладачам з якими вони пройшли не легкий, але такий цікавий період навчання в університеті.

Любі випускники!

Щиро Вас вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху!

Згадуйте з посмішкою і з теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід та вміння самостійно приймати важливі рішення.

Не забувайте про свою ALMA MATER та з гордістю промовляйте:

"Я ВИПУСКНИК НУБІП УКРАЇНИ та звичайно ж найкращого ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК!"

 

Владислав Чечітко

студент 1 року магістратури

 кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Тетяна Розбицька

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook