Колектив факультету конструювання та дизайну підвів підсумки діяльності за 2020 рік

25 грудня 2020 року
     24 грудня в дистанційному режимі за участі проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші пройшли збори трудового колектив факультету конструювання та дизайну, де було підведено підсумки роботи за 2020 рік та намічено завдання, що потребують вирішення у 2021 році.

     З підсумковим звітом виступив декан факультету Зіновій Ружило, який відзначив особливість роботи колективу у звітному році, пов’язану з протипандемічними обмеженнями. Серйозні виклики, обумовлені ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури на спеціальності факультету, ЗНО для вступників на основі ОС молодшого спеціаліста, тощо частково негативно вплинули на контингент здобувачів освіти. Та своєчасні упереджувальні заходи дозволи їх мінімізувати. Приємно підвищився якісний рівень вступників на факультет. Факультет поповнився і молодими перспективними науково-педагогічними працівниками – вихованцями факультету.

     Успішно попрацювали науковці факультету. Сумарний h-індекс НПП за 2020 рік становить 78, а фінансування наукових розробок понад 1,6 млн. грн.
     Зіновій Ружило висловив подяку керівництву університету за значну підтримку в модернізації матеріально-технічної бази і завірив, що кожна вкладена гривна у факультет буде використана ефективно та з максимальною віддачею.

     В обговоренні, зі звітом про роботу ввірених кафедр, виступили завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства Євгеній Афтанділянц, завідувач кафедри механіки Микола Березовий, завідувач кафедри будівництва Євгеній Бакулін, професор кафедри механіки Володимир Булгаков, завідувач кафедри надійності Андрій Новицький та завідувач кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Сергій Пилипака.

 

     З підсумковим словом виступив проректор Сергій Кваша, який відзначив позитивні моменти роботи факультету та звернув увагу колективу факультетуна ряд питань життєдіяльності факультету, що потребують першочергового вирішення.

     Учасники зборів затвердили звіт декана факультету.

Анастасія Ляшко,
голова профспілкової організації факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook