Навчальна і виховна робота в реаліях пандемії

22 грудня 2020 року

        Пандемія коронавірусу COVID-19 внесла суттєві зміни у навчальний процес, але це не завадить проводити цікаві зустрічі з виробничниками і практиками. Так, в рамках лекційного заняття з дисципліни ‟Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва‟ на тему ‟Відтворення стада кролів” була проведена зустріч з консультантом із штучного осіменіння ‟Торгового дому ‟БіоТестЛаб” Василем Смутко.

Він розповів про обладнання, яке використовують для штучного осіменіння кролів; про сучасні розріджувачі сперми і деякі секрети успішного осіменіння. Наприкінці лекції гість показав відео з методикою взяття сперми у самців і спермою під мікроскопом.

       Карантин вніс зміни не лише у навчальний процес, а і у виховний. Тому зустріч куратора 3 групи магістрів 1 року навчання Уманець Руслани зі студентами відбулась он-лайн.

      На зустрічі обговорювали успішність, проблеми та негаразди з якими стикнулися студенти групи. Розглянули перелік останніх карантинних обмежень, які вступають в силу з 19 грудня 2020 року.

       В кінці зустрічі куратор зі студентами обмінялись побажаннями здоров’я і успіхів у наступному році.

Руслана Уманець,
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook