Ректорат: екзаменаційна сесія та звітна кампанія

21 грудня 2020 року
     21 грудня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Сьогодні відбудеться перше засідання колегії Міністерства освіти і науки України під керівництвом нового очільника. Серед інших питань ректор акцентує увагу, зокрема, на проблемі формування державного замовлення. На тижні – розширене засідання ректорату, вченої ради, конференції колективів факультетів та ННІ.

 

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про ситуацію із захворюваністю на ГРВІ серед студентів, викладачів і співробітників університету, зазначивши, що ситуація залишається напруженою. Минулого тижня завершилися захисти дипломних проектів магістрів, тривають іспити у студентів всіх курсів. Також пройшли збори колективів відокремлених підрозділів, де були заслухані звіти керівників про діяльність у 2020 році. Проректор акцентував увагу на підготовці акредитаційних справ.

 

     Учений секретар Оксана Барановська представила проекти порядків денних засідань ректорату та вченої ради. Триває підготовка до конференції трудового колективу університету, яка пройде 29 грудня, завершено формування звіту ректора.
     Заступник голови профспілкової організації співробітників Іван Гаврилюк повідомив про готовність проекту колективного договору на наступний період, який планується до кінця тижня оприлюднити на офіційному сайті університету.

 

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів фінансову ситуацію в університеті, виконання бюджету. Зокрема, акцентував увагу на преміюванні найактивніших авторів, які публікували свої наукові доробки у виданнях, включених до міжнародних науко метричних баз, допомозі співробітникам, які стикнулися з коронавірусною хворобою. Готується інформація для оновлення позиції в рейтингу QS.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт в гуртожитку №4 та 11, навчальному корпусі №5.

     Перший проректор зосередив увагу на завершенні інвентаризації, підбитті підсумків рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників у 2020 році, проведенні останніх державних закупівель в цьому році. Важливим питанням є акредитація освітньо-наукових програм.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – забезпечити організаційне проведення засідань ректорату, вченої ради, конференції трудового колективу, підготувати проект звіту ректора до Міністерства освіти і науки України. Валерію Іщенку – завершити розподіл меблів згідно плану. Сергію Кваші – підбити проміжні підсумки екзаменаційної сесії. Вадиму Ткачуку та головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій – контролювати завершення фінансового року то опрацьовувати проект бюджету університету на наступний рік.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook