Відбувся успішний захист магістерських робіт диплимників кафедри овочівництва і закритого грунту

19 грудня 2020 року

17 грудня 2020 року відбувся захист магістерських робіт денної та заочної форм навчання дипломників кафедри овочівництва і закритого грунту. Захист відбувся з дотриманням вимог положення «Про підготовку і захист магістерської роботи в НУБіП України», а також «Тимчасового порядку дистанційної роботи у НУБіП України у 2020-2021 н.р. в умовах адаптивного карантину».

Відкрив роботу державної комісії із захисту магістерських робіт голова комісії, академік Володимир Хареба, який зачитав наказ ректора про створення комісії, а також розпорядження деканату про допуск до захисту. Володимир Васильович побажав членам комісії плідної роботи, а магістрам – успішного захисту своїх робіт.

Магістри у своїх доповідях вільно володіли матеріалом обраної теми досліджень, демонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень, а на запитання членів комісії давали вичерпні відповіді. Доповіді студентів супроводжувались презентаціями, які відображали основні результати виконаної роботи.

Члени екзаменаційної комісії декан агробіологічного факультету Оксана Тонхадоценти Борис Мазур та Олександр Шеметун, відмітили актуальність тем магістерських робіт в яких розкривались проблемами та основні результати досліджень і були підтверджені висновками та пропозиціями виробництву.

На завершення комісія привітала магістрів з успішним захистом і побажала здійснення усіх намічених планів у майбутньому.

Вітаємо наших магістрів з успішним захистом і бажаємо у спіхів у професії та життєвому шляху!!!

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook