Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

16 грудня 2020 року

16 грудня 2020 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України". На порядку денному було розглянуто такі питання: 1. Про хід виконання рішень попередніх педрад. Інформує: Т. Кристопчук , секретар педагогічної ради. 2. Результати навчальних досягнень студентів з дисциплін, з яких буде проводитись державна підсумкова атестація у формі ЗНО. Доповідає: Л. Тригубець, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, Т. Кристопчук, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін. Співдоповідач: відповідальний за ЗНО. 3. Використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій під час фізичного виховання в коледжі. Доповідає: О. Рафальський, керівник фізичного виховання. Готують: викладачі фізичного виховання. 4. Про результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році та розгляд орієнтовного плану підвищення кваліфікації на 2021 рік. Доповідає: Л. Балдич, методист коледжу. 5. Різне. 5.1. Про встановлення ліміту стипендіатів за результатами першого семестрового контролю 2020-2021 н. р. Доповідає: О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи.

Засідання педагогічної ради пройшло в онлайн-форматі.

Л.Тригубець, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, звернула увагу на наказ МОН від 09.07.2019 № 945 «Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», відповідно до якого затверджено перелік навчальних предметів, із яких у 2021 році проводиться зовнішнє незалежне оцінювання, принципи зарахування результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Також установлено строки проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.  

Т.Кристопчук акцентувала на тому,  що випускники, які завершують у 2021 році здобуття повної загальної середньої освіти та/або планують вступати до закладів вищої освіти, матимуть можливість самостійно обирати, яку саме роботу виконуватимуть під час ЗНО: сертифікаційну роботу з української мови, яка міститиме лише завдання з української мови, (39 завдань закритих форм з вибором відповіді або на встановлення відповідності та 1 завдання відкритої форми на надання розгорнутої письмової відповіді); сертифікаційну роботу з української мови і літератури, яка міститиме як завдання з української мови, так і з української літератури (24 завдання з української літератури та 39 – з української мови закритих форм з вибором відповіді та на встановлення відповідності, а також 4 завдання з української мови відкритих форм з наданням письмової відповіді, зокрема 3 завдання, які передбачають надання короткої письмової відповіді, та 1 завдання, яке передбачає надання розгорнутої письмової відповіді).

О. Рафальський, керівник фізичного виховання, доповів про використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій під час фізичного виховання в коледжі.

Л. Балдич, методист коледжу, проінформувала про результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році та подала на розгляд орієнтовний план підвищення кваліфікації на 2021 рік.

О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи, проінформував про встановлення ліміту стипендіатів за результатами першого семестрового контролю 2020-2021 н. р.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Тетяна Кристопчук, секретар педагогічної ради

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook