ОНОВЛЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ

17 грудня 2020 року

 

3На передодні Дня Святого Миколая на циклову комісію спеціальних електротехнічних дисциплін було придбано низку сучасних демонстраційних стендів від виробника корпорація АСКО-УКРЕМ - лідера ринку електротехнічної продукції України. Вони будуть сприяти якісній практичній підготовці фахівців зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

1786

Стенди є важливим атрибутом навчальних кабінетів, лабораторій, що дозволяють підвищити ефективність подачі матеріалів. Вони допомагають привернути увагу до відомостей, забезпечити максимальну доступність та їх роз'яснення. Особливість оформлення стендів в закладах освіти полягає в забезпеченні максимальної ефективності навчального процесу. Візуалізація формул, правил, схем і малюнків добре сприймаються здобувачами освітнього процесу і допомагають легко засвоїти навіть найскладніший матеріал.

Таке оновлення лабораторії «Автоматизації технологічних процесів і САК» значно покращить теоретичну і практичну підготовки фахівців з даною дисципліни та спеціальності зокрема.

Викладачі циклової комісії щиро вдячні адміністрації коледжу за сприяння у придбанні сучасних стендів.

Голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін
Надія ОБЕРСЬКА
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook