Триває захист магістерських робіт з публічного управління та адміністрування

11 грудня 2020 року
     З 1 по 11 грудня 2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України відбуваються захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».Відповідно до навчального плану підготовки 84 студенти успішно виконали індивідуальні плани та підійшли до завершального етапу отримання освітнього ступеню «Магістр».

     Захист магістерських робіт проходить із дотриманням вимог Положення «Про підготовку і захист магістерської роботи у НУБіП України», а також «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2020-2021 н. р. в умовах адаптивного карантину» та відбуваються у двох режимах – онлайн та аудиторно за погодженням. 

     Усі магістерські роботи перевірені на плагіат, отримали внутрішні та зовнішні рецензії фахівців з публічного управління різних державних установ. Всі випускники, які вже  представили свої дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, показали високий рівень теоретичної підготовки та практичного розгляду аналізованої тематики. Варто відмітити особливість спеціальності «Публічне управління та адміністрування», оскільки на здобуття освітнього ступеня «Магістр» поступають кваліфіковані спеціалісти-практики з різних галузей діяльності, які мають багатий професійний досвід та знання, але ще бажають структурних змін у галузі публічного управління з урахуванням особливостей діяльності. Цьогорічні магістри є кваліфікованими лікарями різних спеціалізацій (педіатри, нефрологи, стоматологи, хірурги, ортопеди), фахівцями системи охорони здоров’я, лісової сфери, водного господарства України, спеціалісти об’єднаних територіальних громад, житлово-комунального господарства, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, працівниками судових органів.

     Комісію очолив голова наглядової ради НУБіП України, державний службовець 1 рангу, професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, д. політ. н, професор Микола Томенко. До складу комісії увійшли заступники директора  ННІ неперервної освіти і туризму професор кафедри публічного управління та адміністрування, д. держ. упр. Володимир Олійник та доцент кафедри статистики та економічного аналізу,  к. е. н. Тереза Микицей, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Г. Сковороди, д. держ. упр., професора Оксана Пархоменко-Куцевіл, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, д. держ. упр. Сергій  Приліпко, завідувач кафедри кафедри цивільного та господарського права, д. ю. н, професор  Олексій Піддубний, професор кафедри публічного управління та адміністрування, д. держ. упр. Ірина Грищенко. Секретар комісії – к. е. н., доцент  Наталія  Кузик.

  

   Особливий інтерес викликали доповіді  Андрія Вентова, Наталії Волошиної, Олени Лісової, Тетяни Савченко, що носять інноваційний та неординарний характер. На всі питання членів екзаменаційної комісії доповідачі давали обґрунтовані відповіді, враховуючи набуті теоретичні знання та власний практичний досвід.

 Бажаємо магістрам зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» творчих успіхів у професійній діяльності та нових звершень у сфері публічного управління!
Міцного здоров’я й гарного настрою!

  Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook