Кураторська година в групі ТТ-1905 – готуємось до сесії, плануємо флешмоб, слідкуємо за здоров’ям та долучаємось до профорієнтації

2 грудня 2020 року
1 грудня відбулася кураторська година в групі ТТ-1905 механіко-технологічного факультету, наставник групи – декан факультету Вячеслав Братішко.
 На зустрічі, що проходила в форматі відеоконференції, були обговорені результати проміжної атестації студентів групи, питання підготовки та графік зимової сесії, стан здоров’я студентів та членів їх сімей.

Особливу увагу було приділено використанню навчального порталу та відвідуванню онлайн-занять.
Через карантинні обмеження було прийнято рішення перенести чемпіонат групи з настільного тенісу, перехідний кубок чемпіона групи поки залишається у переможця минулого турніру – Олександра Куліша. Натомість обговорили питання запуску спортивного флешмобу серед студентів групи та факультету.
Піднімалися також питання форм та інтенсифікації профорієнтаційної діяльності, залучення школярів на підготовчі курси Університету, олімпіаду, а також врахування результатів цієї роботи в стипендіальному рейтингу.
Окремий акцент було зроблено на питаннях академічної доброчесності та неприпустимості будь-яких проявів корупції під час сесії та навчання.
Також були обговорені питання вступу на військову кафедру Університету та необхідності наполегливого та самостійного вивчення англійської мови.
 
Куратор групи ТТ-1905 Вячеслав Братішко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook