Ректорат: готуємося до зимової екзаменаційної сесії та звітної кампанії

30 листопада 2020 року
     30 листопада 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. До завершення наближається навчальний процес, з 14 грудня стартує зимова екзаменаційна сесія, тому наявний час потрібно використати максимально ефективно як студентам, так і викладачам. Звісно, максимальну увагу слід приділяти і власному здоров’ю, дотримуватися усіх карантинних вимог.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про роботу Оперативного штабу, збільшення випадків захворюваності на ГРВІ, в тому числі й коронавірусну хворобу. Ректорат, профспілкові організації продовжують надавати допомогу і вкотре наголошують на необхідності збереження соціальної дистанції, обмеження контактів, санітарний обробіток рук, приміщень тощо. Навчальний процес триває в дистанційному режимі, цього тижня заплановано провести вибіркову перевірку проведення занять та відвідуваності їх студентами з боку навчального відділу. У магістрів другого року навчання завершуються постерні презентації дипломних проектів та їхня перевірка на наявність плагіату.

     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій повідомив, що у зв’язку з поширенням захворюваності на коронавірусну інфекцію та наближенням екзаменаційної сесії відмінені заплановані студактивом заходи.
     Завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка зупинився на інформаційно-роз’яснювальній роботі: готуються рекомендації і поради на випадок колапсу медичної системи – що робити, у разі коли медична допомога буде недоступна.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення 3 грудня о 14-00 наради з планування, під час якої також планується розглянути перебіг навчального процесу та стан набору слухачів на підготовчі курси. Вона наголосила на подачі матеріалів до звіту про діяльність університету в 2020 році.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення ремонтних робіт в лабораторії рибництва та хід капітального ремонту місць загального користування в гуртожитку №11.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на інвентаризації, яка триває в університеті, державних закупівлях.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проаналізувати набір слухачів на підготовче відділення, провести вибіркові перевірки навчального процесу, внести пропозиції з облаштування лабораторії віртуальних технологій. Ігорю Ібатулліну – контролювати фінансову ситуацію, перебіг державних закупівель, проаналізувати господарську діяльність навчально-дослідних господарств та Боярської лісової дослідної станції.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook