Вступна кампанія 2021: День відкритих дверей НУБіП для школярів Київщини як перший її акорд

18 листопада 2020 року
     Пандемія пандемією, але вступна кампанія 2021 року – одне з найголовніших питань життєдіяльності університету. А найефективнішим проявом популяризації вишів залишаються традиційні Дні відкритих дверей. Та рік, що практично минув, вніс свої суттєві корективи. Цієї осені, як і минулої весни, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Дні відкритих дверей проходять онлайн. Для цього всіх бажаючих запросили зареєструватися та підключитися до онлайн-конференції. А таких було більше тисячі!

     Сьогодні осінній цикл Днів відкритих дверей зібрав біля моніторів випускників загальноосвітніх навчальних закладів – шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини. Саме Київ і столична область забезпечують майже половину контингенту абітурієнтів, які обирають для здобуття вищої освіти саме НУБіП України. До речі, варто нагадати, що університет і Київська обласна державна адміністрація співпрацюють і підтримують найтісніші контакти, що засвідчила директор її департаменту освіти і науки Жанна Осипенко, вітаючи учасників заходу.

     Про НУБіП, його історію, здобутки та структуру майбутнім абітурієнтам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету провів їх територією нашого навчального закладу, показуючи його родзинки – дивовижної краси ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.

     Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Ще одну з найбільш затребуваних інформацій – особливості навчання на кафедрі військової підготовки і можливість отримання вищої військової освіти – представив її завідувач Анатолій Есаулов.

  

     Наступний блок питань, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, – це спортивна та культурна база і організація дозвілля. Його презентували завідувачі кафедр – фізичного виховання Микола Костенко і культурології Ірина Майданюк. А про всі переваги студентського життя в НУБіП розповів голова Студентської організації університету Дмитро Кушпій.

  

     Після загальноуніверситетського блоку гості отримали можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету чи навчально-наукового інституту, аби детальніше познайомитися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше. Молодь мала змогу познайомитись із спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту.

 

 

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook