З міжнародним днем студентів!!!

17 листопада 2020 року

Шановні студенти

Рівненського фахового коледжу НУБіП України!

Щиро вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студентів!

 

Українські студенти посідають особливе місце у творенні нашої держави. Вони були найактивнішими учасниками історичних подій – Революції на граніті,  Помаранчевої революції, Революції гідності. А нині наша молодь захищає нашу незалежність і територіальну цілісність у воєнному протистоянні із сепаратистами та російським агресором.

Студентам завжди притаманні такі важливі риси як патріотизм, волелюбність, нестандартний погляд на навколишній світ, новизна й незаангажованість думки, соціальна активність, оптимізм та палке бажання долучитися до розбудови своєї держави. Тому ви – наша надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі визначатиме вектор розвитку нашої держави.

Нині у нашій Альма-матер навчаються понад 1500 студентів. Це свідчить про високий престиж нашого навчального закладу серед молоді. Гордіться своєю причетністю до когорти попередніх поколінь студентів коледжу та своїми добрими справами примножуйте його славу!

Бажаю Вам успіхів у навчанні, нових яскравих творчих досягнень, завжди бути здоровими, щасливими, активними і талановитими.

Нехай збуваються усі Ваші мрії та назавжди збережеться у Ваших серцях романтика студентських років.

 

Ми Вас любимо!!!

З повагою,

в.о. директора коледжу

Заслужений працівник освіти України

Ярослав Корсун
 

  


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook